Yenice MYO'nun Akademik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Yenice Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) 2011-2012 akademik değerlendirme toplantısı yapıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Yenice Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) 2011-2012 akademik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, Yenice MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mülayim Güre ile ilgili akademik personel katıldı.

Laçiner, toplantıda, Yenice MYO'dan bir başarı hikayesi olarak bahsettiklerini ifade ederek, geçmişe kıyasla okulun daha iyi bir durumda olduğunu, gelecekte daha da iyi hale geleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yenice MYO'nun sadece ÇOMÜ için değil aynı zamanda Yenice için de oldukça önemli olduğunu dile getiren Laçiner, ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan okulun istikrar kaynağı olduğunu vurguladı.

Laçiner, şu an 1500 civarında olan öğrenci sayısının ilerleyen dönemde açılacak bölümlerle 2 bin 500'e kadar çıkmasının hayal olmadığını belirterek, bunun ilçenin gelişiminde büyük önem taşıdığını kaydetti.

Mülayim Güre ise okula verdikleri önemli desteklerden dolayı ÇOMÜ yönetimine teşekkür ederek, şunları söyledi:

"2012 yılı eğitim öğretim hizmetleri yanında ilk kez Güney Marmara Kalkınma Ajansı'na 3 adet proje sunulmuş, kabul edilmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. 2013 yılı için proje çalışmaları devam etmektedir. Bunun yanında akademik kadronun genişlemesiyle 3 uluslararası, 1 ulusal olmak üzere 4 adet yayın yapılmıştır. Bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini umuyorum."

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz