Yenice'deki Orman Yangını

ÇANAKKALE (A.A) - Yenice ilçesinde çıkan ve kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 60 hektar ormanlık alan zarar gördü.

ÇANAKKALE (A.A) - Yenice ilçesinde çıkan ve kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 60 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Karasuçam köyü civarında dün öğle saatlerinde başlayan ve kuvvetli lodosun etkisiyle yayılan yangının, tamamen kontrol altına alındığını bildirdi.

Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiğini, yangının oldukça geniş bir alanda olduğu için çalışmaların birkaç gün sürebileceğini aktaran yetkililer, yaklaşık 60 hektar ormanlık alanın zarar gördüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Alanda son kıvılcım sönünceye ve meteorolojik şartlar normale dönünceye kadar soğutma çalışmalarına devam edileceğini bildiren yetkililer, zarar gören sahanın tam ölçümünün yangın tamamen söndürüldükten sonra yapılacağını kaydetti.

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: