Yenice’den Expotroia Fuarına Destek

Çanakkale Sanayici ve İŞ Adamları Derneği önderliğinde düzenlenmesi planlanan EXPOTROİA Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı,...

Çanakkale Sanayici ve İŞ Adamları Derneği önderliğinde düzenlenmesi planlanan EXPOTROİA Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı, Yenice ilçesinde iş adamlarına tanıtıldı.

ÇASİAD, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, ÇATOD ve kentin tüm dinamiklerini ortak bir Çanakkale Projesinde bir araya getirmek üzere yola çıkılan EXPOTROİA Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı tanıtımı bu kez Yeniceli İş Adamları ile buluştu. Yenice Kaymakamlığı öncülüğünde, ilçe ve belde Belediye başkanlarının yanı sıra ilçede faaliyet gösteren tüm üretici ve turizmcilerin katıldığı toplantıda organizasyonla ilgili bilgiler verildi. Merkez ilçenin yanı sıra tüm ilçelerin de projeye ortak olmasının önerisinin vurgulandığı toplantıda Kaymakam D.Musa Baştürk, fuarların öneminden bahsederek bu fırsatı iyi değerlendirilmesi gerektiğini anlattı.

Reklam
Reklam

ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız ve Organizasyon komitesi üyeleri, hazırladıkları fuarı tüm detayları ile katılımcılarla paylaşarak, Yenice’nin bu projeye gösterdiği ilgi ve birlikte iş yapmanın önemi vurgulandı. Yeniceli İş Adamları da bir araya gelerek ilçe tanıtımının bu fuarda nasıl daha iyi yapılacağına karar vereceklerini söylediler. Yenice Kaymakamı Baştürk, ÇASİAD’ın bu projesini çok önemsediklerini ve destek verilmesi gereken bir oluşum olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: