Yeniceleri Kursiyerler Göz Nuru Eserlerini Sergiledi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde HEM kursiyerlerinin sergileri devam ediyor.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde HEM kursiyerlerinin sergileri devam ediyor.

2011-2012 eğitim öğretim yılı sonu giyim ve el sanatları sergilerine geçtiğimiz hafta Dipsizgöl köyünden başlayan Halk Eğitimi Merkezi, ikinci sergisini Yenice beldesinde açtı. Törende kursu başarı ile bitiren 79 kursiyere belgeleri takdim edildi.

Yenice Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törende konuşan HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, yıl sonu sergi ve belge dağıtım törenlerinin devam ettiğini, bu törenlerin birini daha Yenice beldesinde gerçekleştirdiklerini belirterek, "Halk Eğitimi Merkezimiz bu yıl 90 değişik alanda toplam 500 kurs açmıştır. Bu açılan kurslarda 12 bin civarında kursiyer eğitim aldı. Biz kurslarımızı sadece merkezimizde değil, İnegöl genelinde sivil toplum kuruluşları, özel kuruluşlar ve kurumlarla birlikte okullarımızda da gerçekleştiriyoruz. 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında okullarımızda çeşitli kurslar açıyoruz. Yenice Belediyesi binasında da 6 adet kurs açtık. Bu kurslarımızda toplam 79 kursiyerimiz belge almaya hak kazandı. Ayrıca bu beldemizde açmış olduğumuz çinicilik kursumuz devam etmektedir. Belge almaya hak kazanan kursiyerlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sertifika töreninin ardından kursiyerlerin el emeği ve göz nuru eserlerinin yer aldığı sergi açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: