Yeniçubuk’ta Hayır Kermesi Açıldı

Yeniçubuk Muradiye Yurdu tarafından öğrenciler yararına açılan kermes Yeniçubuk Belediye Düğün Salonunda vatandaşlar tarafından yoğun...

Yeniçubuk Muradiye Yurdu tarafından öğrenciler yararına açılan kermes Yeniçubuk Belediye Düğün Salonunda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Geleneksel olarak her yıl Yeniçubuk Muradiye Yurdu tarafından tüm gelirleri öğrenciler yararına yapılan kermeste el emeği ev eşyaları ve gıda malzemeleri satışa sunuldu. Pike takımları, fiskos örtüleri, havlu, nevresim, yatak odası örtüleri, seccade ve iğne oyaları gibi ürünler satışa sunuldu. Kermes vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kermesten elde edilen gelir yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacak.

Reklam
Reklam

Açılan kermes hakkın bilgiler veren Yeniçubuk Muradiye Yurdu Müdürü Şaban Soysal; “Tüm gelirleri öğrencilerimize aktarılacak olan kermesimize ilgi göstererek katılım sağlayan herkese, tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Yaptığımız bu kermesler çok hayırlı işlerde kullanılıyor. Kermesin geliri umduğumuzun üzerinde bir rakama ulaştı” dedi.

.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz