Yeniden Sıfır Beden mi Olacak?

Crystal Renn günümüzün en çok aranan ve en çok kazanan kilolu mankenlerinden biri.

Crystal Renn günümüzün en çok aranan ve en çok kazanan kilolu mankenlerinden biri. Onu diğerlerinden ayıran artık bu sıfır beden görüntüsünün çok uzağında kelimenin tam anlamıyla "kilolu" olmasına rağmen mesleğini sürdürüyor olması.

Crystal Renn'in yine son dönemlerde zayıflamaya başladığı görüldü. Renn, büyük beden manken olmasının da insanların doğruları doğrultusunda olduğunu ve bunun da aslında anoreksiya gibi bir yeme sorunu olduğunu söyledi. Bu kez kendisi istediği ve normalleşmek için biraz kilo verdiğini belirten model, dışarıdaki kimsenin kimseye sağlık dersi veremeyeceğini çünkü sağlığın farklı bedebdeki herkes için ayrı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ölümden döndü

İşte sıfır beden olup ölümün kıyısına giden sonra aldığı kilolarla hayata dönen büyük beden manken Crystal Renn'in ibret verici öyküsü.

Crystal Renn bugün dünyanın en iyi büyük beden mankenlerinden biri. Ama 1986 doğumlu manken bundan 10 yıl önce yani 13 yaşındayken zayıf olmak uğruna neredeyse ölümün kıyısına kadar gitmiş.

Henüz 13 yaşında bir çocukken bir model ajanı tarafından keşfedilen Renn, modellik piyasasında başarılı olabilmesi için kelimenin tam anlamıyla vücudunun yarısını kaybetmeye yani kilo vermeye zorlanmış.

O andan itibaren sadece kıvırcık salata yiyerek yaşamaya başlamış. Uyguladığı diyet onda yeme bozukluğuna yol açmış. Ama bu bile kararını değiştirmemiş "Model olmak benim için başka bir dünyaya gidişin biletildi. Bunun içinde yememeği tercih ettim. " Crystal Renn, yaptığı bu diyetin sonunda sıfır beden olmuş ve kelimenin tam anlamıyla ölümün kıyısına gelmiş. 3 yılın sonunda Renn kaybettiği kiloları geri aldı.