Yenilenen Gazi Bulvarı Hizmete Açılıyor

Kepez Belediyesi’nin proje çalışmasıyla modern bir hale getirdiği Gazi Bulvarı’nın ilçe sınırındaki bölümün törenle açılacak.Kepez...

Kepez Belediyesi’nin proje çalışmasıyla modern bir hale getirdiği Gazi Bulvarı’nın ilçe sınırındaki bölümün törenle açılacak.

Kepez Belediyesi'nin, Gazi Bulvarı'nda kendi sınırları içerisinde kalan bölümünde yaptığı çevre düzenlemesi çalışması tamamlandı. Kepez Belediyesi tarafından projenin ilk ayağı olan Düden Kavşağı ile Çallı Kavşağı arasındaki düzenlemenin ardından projenin ikinci etabı olan Düden Kavşağı ile Demokrasi Kavşağı arasındaki çalışmalar da tamamlandı. Toptancı Hal Kavşağı bölgesinde inşa edilen ve akşamları renkli ışık oyunlarının olduğu 4 adet havuz ise Gazi Bulvarı’na modern bir hava katarken, bulvarın çevresindeki Teomanpaşa, Düdenbaşı ve Göksu mahallelerinde yaşayanların da sosyal donatı alanı ihtiyacı karşılandığı bildirildi. Bulvarın kuzeyindeki yeşil alanların içerisine her mahallenin ihtiyacına cevap verecek şekilde açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyaları konulduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Gazi Bulvarı’na yeni bir kimlik kazandıran projenin tamamlandığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 27 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de Yeni Hal Kavşağı üzerinde yapacakları açılışa tüm Antalyalıları beklediklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: