Yenimahalle Belediye Başkanı Feti Yaşar'dan Eğitime Destek

Yenimahalle Belediyesi’nin eğitime katkıları devam ediyor. Dört yıldır Yenimahalle’de bulunan devlet okullarının fiziki şartlarını iyileştirerek...

Yenimahalle Belediyesi’nin eğitime katkıları devam ediyor. Dört yıldır Yenimahalle’de bulunan devlet okullarının fiziki şartlarını iyileştirerek eğitime büyük katkıda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, öğrencilerin davetlerini geri çevirmiyor.

Öğrencilerin daveti üzerine Çiğdemtepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Yaşar, öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Düşler ve Değerler Sokağı’nın açılışını yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım ve çok sayıda eğitimcinin katıldığı açılışta konuşan Yaşar, yetişen neslin sağlıklı bir eğitim alarak geleceğini aydınlatmasına katkı yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Dünyaya değer katan ünlü düşünür ve sanatçıların eserlerinin yer aldığı sokak açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım ve Okul Müdürü Mustafa Körpe ile gerçekleştiren Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Cumhuriyet’in 89’ncu yılına yakışır çağdaş ve uygar bir toplum için eğitime verdiğimiz desteği artırmak zorundayız. Bugüne kadar okullarımızın eğitim kalitesini artırmaya yönelik büyük çalışmalara imza attık. Görevde olduğumuz sürece de eğitime olan desteklerimiz devam edecektir” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydoğan yaptığı konuşmada, çocukların zihninde edebiyat ve sanat alanında çağrışım yaptırarak olumlu etkileyecek bir çalışma olduğunu belirterek okul yönetimini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yenimahalle’de bulunan devlet okullarını gezerek çeşitli incelemelerde bulunduklarını ifade eden Aydoğan, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte Yenimahalle’deki okulları incelediğimizde okulların fiziki şartlarında önemli yenilikler yapıldığını gördük. Yenimahalle Belediyesi’ne eğitime verdiği desteklerden dolayı şükran borçluyuz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: