Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Asfalt Çalışmalarını Denetledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, asfalt ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyerek daha hızlı olmaları konusunda uyarılarda...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, asfalt ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyerek daha hızlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İlçe genelinde alt yapı çalışmaları nedeniyle yaşanan sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşması için çalışan asfalt ekiplerini ziyaret eden Başkan Yaşar, işçilerle sohbet etti, daha hızlı ve daha özenli olmalarını istedi. Yenimahalle Belediyesi olarak bu sene asfalt kaplama hedeflerini 150 bin ton olarak belirlediklerini ifade eden Yaşar, imar planına göre yeni açılan yollarda asfalt kaplama çalışmalarına bütün hızıyla devam ettiğini ve asfaltsız yol bırakmayacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yenimahalle merkezde Büyükşehir, BOTAŞ ve Enerjisa çalışmaları nedeni ile zorunlu bir gecikme yaşadıklarını da kaydeden Yaşar, "Zorunlu gecikmeye neden olan alt yapı çalışmalarının tamamlanacağı 10 Temmuz itibariyle Yenimahalle merkezin tüm bordür, tretuar ve asfalt kaplama çalışmalarını başlatacağız.” dedi.

Başkan Yaşar, Yuva, Yakacık, Karacakaya ve Memlik mahalleleri ve alt yapı çalışmaları tamamlanmamış bölgelerde de vatandaşı mağdur etmemek adına asfalt kırığı çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: