Yenimahalle Belediyesi Cebe Girdi

Ankara Yenimahalle ilçesinde yaşayanlar, belediyenin hizmetlerine cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan da ulaşabilecek.Akıllı Kent Otomasyon...

Ankara Yenimahalle ilçesinde yaşayanlar, belediyenin hizmetlerine cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan da ulaşabilecek.

Akıllı Kent Otomasyon Sistemi’nin (AKOSCEP) Android ve IOS uygulamaları sayesinde evrak takibi, vergi sorgulama ve ödeme, arsa rayiç değeri öğrenme, borç sorgulama ve ödeme gibi birçok işlem, belediyeye gitmeden daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Belediyenin etkinliklerini de öğrenme fırsatı bulacak olan vatandaşlar, kültürel ve sanatsal faaliyetleri buradan takip edebilecek. Vatandaşlar, günün her saatinde bulundukları noktaya en yakın eczane, sinema ve hastaneyi rahatlıkla sorgulayabilecek.

Reklam
Reklam

Belediye hizmetlerinde yenilikçi anlayışı ilke edindiklerini ifade eden Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “AKOSCEP, vatandaşlarımızın hem hayatını kolaylaştıracak hem de belediyedeki işlerini daha kolayca halletmelerini sağlayacak. Zaman tasarrufu sağlayacak bu sistem ile bir yeniliğe daha imza atmış olacağız. Bu amaçla teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve belediye hizmetlerini vatandaşlarımıza sunmada bu teknolojiden yararlanıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: