Yenimahalle Emin Adım

Ankara Yenimahalle Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Malatya Engelliler...

Ankara Yenimahalle Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Malatya Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı Mustafa'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etti.

Ampute Futbol Ligi'nin 7. Haftası'nda Malatya'ya konuk olan mavi-beyazlılar karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakip takımın kalesini abluka altına aldı. Merkezden geliştirdikleri ataklarda Malatya kalesinde tehlike yaratan Başkent temsilcisi, rakip kaleciyi geçmeyi başaramadı. Ancak 12. dakikada Adem'in ceza sahasına doğru yaptığı orta sonrasındaki hava topu mücadelesinde Mustafa ters bir vuruş yaparak kendi kalecisini avladı ve Yenimahalle ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı.

Reklam
Reklam

İkinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen mavi-beyazlılar farkı ikiye çıkartacak golü bulmayı başaramadı. Takım halinde savunma yapan Malatya'yı aşamayan Ankara temsilcisi, tek golle yetindi ve karşılaşmayı 1-0 üstünlükle tamamladı. Yenimahalle bu galibiyet ile puanını 21'e yükselterek zirvedeki yerini sağlamlaştırırken Malatya temsilcisi 9 puanda kaldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: