Yenimahalle Kitap Okuyor

Yenimahalle Belediyesi, ‘Yenimahalle kitap okuyor’ adlı proje kapsamında Cantürk Parkı’nda kitap okuma etkinliği düzenledi. Yenimahalle...

Yenimahalle Belediyesi, ‘Yenimahalle kitap okuyor’ adlı proje kapsamında Cantürk Parkı’nda kitap okuma etkinliği düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Yenimahalle Şehit Mahmut Özdemir İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.

YAŞAR, ÖĞRENCİLER İLE KİTAP OKUDU

Öğrencilerle kitap okuyarak etkinliğe destek veren Yaşar, Çocuklarla birlikte parkta 1 saat kitap okudu. Yaşar,“Toplumların bilimde ve teknolojide ilerlemesi, güçlü bilgi birikimine sahip bireylerle mümkündür. Bu da etkin bir okuma becerisi ve alışkanlığının kazandırılması ile gerçekleşir. Okumanın önemini miniklerimize aşılamalı ve bunu bir alışkanlık haline getirmelerini sağlamalıyız” dedi. Yaşar, kitap okuma alışkanlığının kişinin duygu, düşünce ve hayal dünyasını da zenginleştireceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

ÖĞRENCİLERE KİTAP DAĞITILDI

Etkinliğe Yaşar’ın yanı sıra, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Mehmet Yılmaz ve Yunus Erdoğan, Okul Müdürü Ceylan Eroğlu, Müdür Yardımcısı Mehmet Penezoğlu, okul öğretmenleri Sultan Pilavcı Türk, Gülcan Kuşçu, Pınar Ünlü Buldur ve Ayşe Aydoğan katıldı. Etkinliğe katılan çeşitli sınıflarda öğrenim gören öğrencilere seviyelerine uygun kitaplar hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: