Yenimahalle Sosyal Projelerde Zirvede

Yenimahalle Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRKSOY, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Turizmi Derneği işbirliğiyle...

Yenimahalle Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRKSOY, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Turizmi Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen İkinci Uluslararası Kültür Turizmi Zirvesi'nin ilgi odağı oldu.

Kültür Turizmi Zirvesi’nin ilk gününde Yenimahalle Belediyesi bin 600 kişilik kapasiteli Nazım Hikmet Kültür Merkezi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da katıldığı fuarda Yaşlı Yaşam Merkezi, Onkoloji Hastanesi Konukevi gibi Yenimahalle Belediyesi’nin sosyal projeleri tanıtıldı. 20-23 Aralık tarihleri arasında ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen fuarda, belediyenin çalışmalarını sürdürdüğü sosyal projeleri de anlatıldı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete açılan ve kısa zamanda başkentlilerin kültür merkezi haline gelen Nazım Hikmet Gösteri ve Kongre Merkezi, katılımcılar tarafından takdir topladı. Modern tiyatro salonları, nikah salonları sergi ve fuaye alanlarını barındıran merkez; birçok konser, sergi ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapıyor.

Öte yandan Çayyolu’nda yapımı devam eden Yaşlı Yaşam Merkezi’nin bir maketi fuar katılımcıları tarafından dikkatle incelendi. 12 bin 740 metrekare kapalı alan üzerine kurulan yaşam merkezi, 72’si çift, 24’ü tek kişilik yataklardan oluşan 168 kişilik kapasitesiyle yaşlı vatandaşlara hizmet vermek üzere hazırlanıyor. İçerisinde fizik tedavi ünitelerinin, terapi havuzlarının, seminer ve toplantı salonları ile dinlenme ve hobi bahçelerinin yer alacağı merkez, aynı zamanda yardıma muhtaç yaşlılarımız için de huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri amacıyla tasarlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: