Yenimahalle’de Aile İçi İletişim Semineri

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ankara Şubesi ve Yenimahalle Belediyesi işbirliği ile Batıkentlilere Aile İçi İletişim...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ankara Şubesi ve Yenimahalle Belediyesi işbirliği ile Batıkentlilere Aile İçi İletişim semineri verildi. Yenimahalle Kültür ve Ticaret Merkezi’nde çok sayıda vatandaşın katıldığı seminere, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras da katıldı.

SAYLAN ANILDI

ÇYDD Genel Başkanı merhum Türkan Saylan’ın anılmasının ardından başlayan seminerde açılış konuşmasını yapan ÇYDD Ankara Şube Başkanı Ayfer Yüksel, “ÇYDD olarak çağdaş bireyler yetiştirmek üzere eğitim yoluyla savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Yüksel, Çağdaşlık Eğitim Projesi kapsamında yaklaşık 2 yıldan bu yana sürdürülen çalışmalara verilen desteklerden ötürü Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras’a teşekkür plaketi verdi. Aras, “Yenimahalle Belediyesi olarak eğitim için desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, bundan sonra da eğitim adına yapılabilecek ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

EVLİLİK UZUN BİR YOLCULUKTUR

Evlilik ve Aile Danışmanı Bülent Şen seminerde uzun ve mutlu evliliğin sırlarını anlattı. Evliliği uzun bir deniz yolculuğuna benzeten Şen, “Çok zor bir yolculuk olmasına rağmen eğer gerekli malzeme ve iyi bir geminiz varsa yolculuğu tamamlayabilirsiniz. Yolculuk sürecinde geminin sadece bir kaptanı olamaz. Bazen erkek, bazen de kadın dümene geçmelidir ve her iki birey de dümenin başına geçecek yetiye sahip olmalıdır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: