Yenimahalle’de Bisiklet Yaygınlaşacak

Okullarına bisiklet park demiri isteyen ortaokul öğrencileri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek taleplerini...

Okullarına bisiklet park demiri isteyen ortaokul öğrencileri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek taleplerini ilettiler. Gençlerin taleplerini değerlendireceğini söyleyen Yaşar, “Bisikleti Yenimahalle’de yaygınlaştırmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Prof. Dr. Mehmet Sağlam Ortaokulu öğrenci temsilcisi ve temsilci yardımcıları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Okulları için bisiklet park demiri isteyen öğrenciler, Başkan Yaşar’dan ilgileneceğine dair söz aldıktan sonra mutluluklarını defalarca kez teşekkür ederek dile getirdi.

Reklam
Reklam

ÖĞRENCİLER OKULA BİSİKLETLERLE GİDEBİLSİN

Küçük bir adım atarak Türkiye’de de öğrencilerin okullarına bisikletle gelebilmesini istediklerini belirten öğrenciler okullarında bulunan bine yakın öğrencinin sesi oldu. Okul bahçesinde bulunan tellere bisikletlerini park eden bu yüzden de oldukça sıkıntı çektiklerini söyleyen öğrenciler Başkan Yaşar’dan bisiklet park demiri istedi. Gerekli araştırmalardan sonra okullarına bisiklet park demirlerinin yapılabileceği müjdesini veren Yaşar, öğrencileri sevindirdi.

Başkan Yaşar, “Bisiklet hareket ettirdiği için spor, havayı ve doğayı kirletmediği için çevreci, kalp krizinden, kolesterole, diyabetten, tansiyona kadar birçok sağlık sorununu azalttığı içinde sağlıktır. Kentlerimizde güvenli bisiklet yollarını ve park sistemlerini yaygınlaştırmak için üzerimize düşeni imkanlarımız ölçüsünde yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: