Yenimahalle’de Çöp Ev Temizliği

Yenimahalle Demetevler'de bir daireden çöp çıkarıldı. Kokudan rahatsız olan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen...

Yenimahalle Demetevler'de bir daireden çöp çıkarıldı. Kokudan rahatsız olan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler saatler süren çalışma sonucu evi temizledi.

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler, bina sakinlerinin ihbarı üzerine akli dengesi yerinde olmayan yaşlı bayan ve oğlunun yaşadığı evi temizledi. Hemşire emeklisi olan M.T. oldukça bakımsız ve kirli olan evden mikrop kaptığı için hastanede yoğun bakıma alındı. Evin içinden gelen baskın kokudan ve böceklerden dolayı zor anlar yaşayan belediye görevlileri evi bir an önce boşaltmaya çalıştı.

Reklam
Reklam

Evden çıkan kokudan rahatsız olan bina sakinleri, “Çöpü biriktiren yaşlı teyzenin ve oğlunun psikolojik sorunları var. Bizlerde mağdur durumdayız. Evimize devamlı böcek giriyor. Belediye görevlilerinin buraya gelip evi temizlemesi bizim için ve yaşlı teyze için çok iyi oldu” dedi.

Zabıta gözetiminde evde bulunan çöp ve atık maddeyi alan belediye ekipleri, evi ve bulunduğu apartmanı ilaçlayarak dezenfekte etti. Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri yetkilileri halk sağlığı için bu tür durumlarda, vatandaşların mutlaka haber vermesi gerektiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: