Yenimahalle’de Gençlik Futbol Turnuvası

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Spor sizleri kötü alışkanlıklardan korur ve aranızdaki iletişimin, işbirliğinin artmasını...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Spor sizleri kötü alışkanlıklardan korur ve aranızdaki iletişimin, işbirliğinin artmasını sağlar. Geleceğin sağlıklı nesilleri spor yapmakla mümkün olur” dedi.

Çayyolu Spor ve Çayyolu Platformu’nun ortaklaşa düzenlediği Gençlik Futbol Turnuvası ödülleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da katıldığı bir törenle sahiplerini buldu. Birinci kademede sırasıyla Münevver Öztürk Ortaokulu, Necdet Seçkinöz Ortaokulu, Türkkonut Ortaokulu ve Göktürk Ortaokulu; ikinci kademede ise sırasıyla, Necdet Seçkinöz İlköğretim Okulu, Göktürk İlköğretim Okulu, Mev Gökkuşağı İlköğretim Okulu, Türkkonut İlköğretim Okulu dereceye girdi.

Reklam
Reklam

“SPOR SİZLERİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUR”

Dereceye giren sporculara madalyalarını veren Yaşar, gençlerin küçük yaşlarından itibaren spora yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Takım ruhunu yaşayan bireylerin kişisel gelişimde diğer bireylere göre bir adım önde olduğunu söyleyen Yaşar, “Spor sizleri kötü alışkanlıklardan korur ve aranızdaki iletişimin, işbirliğinin artmasını sağlar. Geleceğin sağlıklı nesilleri spor yapmakla mümkün olur. Spor kişiyi hem bedenen hem zihnen eğitir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: