Yenimahalle'de "uluslararası Dans Festivali" Sona Erdi

Yenimahalle Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği Uluslararası Dans Festivali sona erdi.

Yenimahalle Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği Uluslararası Dans Festivali sona erdi.

4 gün süren festivalde kapanışı Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu yaptı. Konuk dans topluluğu Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'nun da sahne aldığı geceye Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü, HDN Dans Topluluğu, Folk Ensemble Seu Georgian Stars gruplarının katıldığı ve muhteşem şovların arka arkaya sergilendiği festivalde kapanışı yapan TUBİL Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi izleyenleri büyüledi. Yaşar, "Anadolu'nun doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her yöreden her renginden oyunların sentezlendiği muhteşem bir geceye hep birlikte tanık olduk. Dört gündür süren dans festivalinde ev sahipliği yapmaya çalıştık. Sanata ve sanatçıya desteklerimiz her zaman devam edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Yenimahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği festival sonunda TUBİL dansçıları, Yaşar'a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: