Yenimahalle’de Türkü Müzikali

Antalya’da yaşayan farklı kültürlerden 22 kadın “Çeşni Bahar Kadınları” adlı çok özel bir grupta bir...

Antalya’da yaşayan farklı kültürlerden 22 kadın “Çeşni Bahar Kadınları” adlı çok özel bir grupta bir araya geldi. Kadınlar, Anneler Günü’nde bir türkü müzikali sahneledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yenimahalle Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen türkü müzikaline Kepezlilerin ilgisi büyük oldu. Anadolu’nun birçok farklı yöresinden kadınların bir araya gelerek oluşturduğu ‘Çeşni Bahar Kadınları’ adlı grubun seslendirdiği türküler ayakta alkışlandı. Kadınların türkülerinde sevinç, hüzün ve gözyaşı vardı.

Reklam
Reklam

KALABALIK KADRO

Hilal Doğan’ın yazdığı ve Gözlem Küçük’ün yönettiği ‘Çeşni Bahar Kadınları Türkü Müzikali’nin koreografisi Fatma Filoğlu’na, ışık düzenlemesi ise Meryem Nart’a ait. Müzikalde Arzu Dengiz, Aslı Gözer, Bedriye Uslucan, Deniz Güzelgün, Gül Hanım Akçınar, Gülbahar Örs, Gülten Öztüzün, Güllü Pala, Fatma Akgül, Fatma Okutay, Hanife Özyalçın, Handan Aksu, Hülya Akyürek, Kadriye Yanık, Makbule Çevikbaş, Meryem Nart, Nalan Şenli, Necla Süzen, Nesrin Düz, Nuray Çöymen, Sultan Koçoğlu ve Sakine Yıldırım rol aldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: