Yenimahalleli Futbolculara Şampiyona Öncesi Moral Pikniği

Yenimahalle Belediyesi U14 takımı, Türkiye Şampiyonası öncesi gerçekleşen piknikte moral depoladı.

Yenimahalle Belediyesi U14 takımı, Türkiye Şampiyonası öncesi gerçekleşen piknikte moral depoladı.

Ankara Play-Off şampiyonu takım ve aileleri, Kırşehir'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi başkanlarla piknikte bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı'nda düzenlenen pikniğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Şenol Balaban, Kulüp Başkanı Mesut Bolatcan, genç sporcular ve aileleri katıldı. 10-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek U14 Türkiye Şampiyonası'nda arenaya çıkacak genç yetenekler, açık havada stres attılar. Şampiyonluk kupasını Yenimahalle'ye getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden futbolcular, kendilerine sağladıkları katkılardan dolayı başkanlarına teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Futbolcuların aileleriyle yakından ilgilenen ve sohbet eden Yaşar, genç futbolculara başarılar diledi. Aileler gençlere olan desteği nedeniyle Yaşar'a teşekkür ederken Yaşar da, takımlarının şampiyonluk kupasıyla döneceğine inandığını belirtti. Yaşar, "Diğer takımlarımız gibi U14 takımımızda bu sezon iyi bir grafik sergiledi. Yavrularımızın Kırşehir'de düzenlenecek şampiyonadan kupayla döneceğine ve göğsümüzü kabartacağına yürekten inanıyorum. Hepsine başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz