Yenimahalleli Kuaför Ukrayna'dan Madalya Ile Döndü

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin desteğiyle Ukrayna’ya giden kuaför, 10. Uluslararası Saç Tasarımı Festivali'nden ödülle döndü. Belediye...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin desteğiyle Ukrayna’ya giden kuaför, 10. Uluslararası Saç Tasarımı Festivali'nden ödülle döndü.

Belediye bünyesindeki YENİMEK kurslarında saç tasarım ve cilt bakımı derslerinde öğretmenlik yapan Ercan Buyruk, 2009 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Yenimahalleli erkek kuaförü bu kez Dünya Kuaförler Federasyonu tarafından Ukrayna’da düzenlenen Kristal Melek 10. Uluslararası Saç Tasarımı Festivali'nde dünya şampiyonluğunu kazandı.

Buyruk, şampiyonluk kupası ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Yenimahalleli bir kuaförün yurt dışından başarı ile dönmesinin kendisini gururlandırdığını ifade eden Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak esnafın sıkıntısında da başarısında da yanındayız. YENİMEK kurslarımızın başarısını ise her geçen gün vatandaşlarımızdan gelen talepler ortaya koyuyor. Hem bir esnaf hem de YENİMEK eğitmeni olan Buyruk’u, Yenimahalle’yi dünyaya tanıtarak önemli bir başarıya imza attığı için kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyonaya Yenimahalle Belediyesi'nin destekleriyle katıldığını belirten Buyruk ise Yaşar’a destekleri nedeniyle teşekkür etti. Buyruk, “Ukrayna’da renklendirme ve şekillendirme kategorisinde yarışıp birincilik elde ettim. Türk milli takımını temsil eden tek erkek kuafördüm. Yenimahalle Belediyesi’ne ve size tüm katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: