Yenimahalle'nin Yumruğu Avrupa'yı Salladı

Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda 2. olan Metin Adanç ve 3. olan Kadir Aydın, Yenimahalle Belediye...

Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda 2. olan Metin Adanç ve 3. olan Kadir Aydın, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Yaşar, “Avrupa’da bayrağımızı gönde çekerek göğsümüzü kabarttınız” dedi.

Yenimahalle Belediyespor’un sporcuları olan ikili, Türkiye’nin 1 altın, 41 gümüş ve 7 bronz madalya kazandığı turnuvada başarılı bir performans sergileyerek Türk bayrağını göndere çektirmeyi başarmışlardı. Adanç, final müsabakasında Bulgar rakibine yenilerek şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı.

Reklam
Reklam

Yenimahalle Belediyesi’nin sporcuları önceki gün Başkan Yaşar’ı ziyaret ederek kendilerine verilen destekten dolayı teşekkürlerini ilettiler. Yaşar, “Başarının anahtarı çok çalışmaktır. Sizleri kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman yanındayız” diyerek sporculara olan desteğini devam ettireceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: