YENİMEK Kursiyerlerinden Huzurevi Sakinlerine Bayram Bakımı

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK kurslarında kadın erkek kuaförlüğü alanında eğitim gören kursiyerler, Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım...

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK kurslarında kadın erkek kuaförlüğü alanında eğitim gören kursiyerler, Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları, saç kesimlerini ve sakal tıraşlarını yaparak bayram için hazırladı.

Eğitmenleri eşliğinde belirli aralıklarla Yenimahalle’de bulunan huzurevlerinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek saç bakımlarını ve tıraşlarını yapan kursiyerler, bayram öncesi de huzurevi sakinlerine bakım yaptı. YENİMEK kurslarında hem erkek hem de kadın berberliği konusunda eğitim alan kursiyerler, huzurevi sakinlerinin hem bayramlarını kutladılar hem de saç, sakal bakımlarını yaptı.

Reklam
Reklam

Saç, sakal bakımları yapılan huzurevini ziyaret eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaşlılarla sohbet ederek, hal hatırlarını sordu. Keyifli sohbetlerin yapıldığı ziyarete Yaşar’ın yanı sıra Çayyolu Platformu Başkanı İlhan Tezel ve Huzurevi Müdürü Kadir Günaydın da katıldı. Huzurevlerinde kalan yaşlıların tüm Yenimahalle’ye emanet olduğunun altını çizen Yaşar, "Çalışma arkadaşlarımızla emanete sahip çıkmayı kendimize görev edindik. Kültürel mirasımızı gelecek nesillere aktarılmasını üstlenen yaşlılarımızın her zaman yanında olacağız ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız." dedi.

Duygulu anlar yaşayan huzurevi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ilgi ve alakaları için Yaşar’a teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: