YENİMEK Kursu Sorumluları Başkan Yaşar Ile Buluştu

Ankara Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YENİMEK) bir dönemi daha geride bıraktı. Dört yıl önce...

Ankara Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YENİMEK) bir dönemi daha geride bıraktı. Dört yıl önce 4 noktada 800 kursiyere hizmet veren kurslar şu anda 15 noktada 11 bin kursiyerle yoluna devam ediyor.
YENİMEK kurslarının sorumluları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bir araya geldi. Başkan Yaşar, toplantıda kurs sorumlularına çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, “YENİMEK kurslarına büyük önem verdik. Dört yılın sonunda yılda 11 bin hemşerimize meslek ve hobi eğitimi verir hale geldik. Ankara çapında en çok rağbet edilen kurslar Yenimahalle Belediyesi’nin oldu. Bu başarıda sizlerin emeği çok büyük” dedi.

Reklam
Reklam

“GÜZEL ESERLER ÇIKARDIK”

El emeğinin olduğu tüm ürünler birer sanat eseridir diyen Yaşar, “Bu sene tüm şubelerimizi tek tek gezdim ve çok güzel eserler gördüm. Tüm kursiyerlerimiz ve öğretmenlerimizle gurur duydum. Çalışan ve çabalayan herkesin başımızın üstünde yeri var. Prensipli ve disiplinli çalışma ile her türlü zorlukların üstesinden gelebiliriz.” diye konuştu.
250 uzman eğitimci tarafından 60 branşta eğitim alarak bir yılı daha başarıyla kapatan YENİMEK kurslarına bir yenisi daha ekleniyor. Yenimahalle Merkez’de açılması planlanan kurs, yeni döneme hazır olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: