Yenipazar'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sürüyor

Yenipazar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası programları kapsamında kadınlara camilerde vaaz veriliyor.

Yenipazar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası programları kapsamında kadınlara camilerde vaaz veriliyor.

İlçe Müftülüğü bünyesinde bulunan Kur'an Kursları'ndaki din görevlileri, İlçe merkezi Çarşı Cami'inde düzenlenen vaaza kadınlar yoğun katılım gösteriyor.

Yenipazar Müftüsü Mustafa Aydın, sağlıklı bir neslin temelini ancak bilinçli annelerin atabileceğini, bu nedenle kadınların eğitimine daha fazla ağırlık vermesi gerektiğini belirtti.

Yenipazar İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, ilçede cami dışındaki insanlara ulaşmak için konferansların yanında kadınlara yönelik irşad hizmeti başlattıklarını kaydederek, "İlçe kız Kur'an kursu öğreticisi Sabiha Cengiz'in katılımıyla İlçe Çarşı Cami'nde vaazı nasihat programı düzenledik. Özellikle Hz. Peygamberin kardeşlik hukuku ve kardeşlik ahlakından bahseden hocalarımız aynı zamanda sinevizyon gösterileri ile bilgilendirildiler" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: