Yenişehir Belediyespor'lu Gençlere Ödül

Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'un 19 yaş altı genç takımı futbolcuları, Bingöl'de oynanan grup maçlarında şampiyon oldukları...

Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'un 19 yaş altı genç takımı futbolcuları, Bingöl'de oynanan grup maçlarında şampiyon oldukları ve Türkiye'de 24 takım arasına girdikleri için belediye tarafından altınla ödüllendirildi.

Oynadığı grup maçlarının tümünde galibiyet alarak bölge şampiyonu olan U19 genç takımının başarısı kentte sevinçle karşılanmıştı. Şampiyon takımın sporcu ve teknik heyetini makamında kabul eden Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu gösterdikleri başarıdan dolayı sporcuları kutladı. Genç sporcuları altınla ödüllendiren Kurbanoğlu, amaçlarının gençleri kahve köşelerinden alıp yeşil sahalara kazandırmak olduğunu söyledi. Kurbanoğlu, "Yenişehir Belediyespor sezon boyunca çeşitli branşlarda önemli başarılara imza attı. Asıl amacımız gençleri spor etkinlikleri ile bir araya getirerek onların kötü alışkanlıklar edinmesini engellemektir.Gençleri spora teşvik ediyoruz. Sporcularımız amatör ruhla sezon boyunca önemli karşılaşmaları kazanmasını bildi. U19 futbol takımımızın başarılarında emeği geçen yönetici ve sporcuları en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarete katılan TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan da Diyarbakır'da bir futbol kulübünün bölge şampiyonu olmasının önemli olduğunu belirterek, Yenişehir Belediyespor U19 Futbol Takımı'nın başarılarının devamını diledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kurbanoğlu futbolculara birer altın hediye ederken, Yenişehir Belediyespor Başkanı Faik Ökütücü'ye de başarılarından dolayı plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz