Yenişehir, Okulların Bakım Ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulanan okulların bakım ve onarım...

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulanan okulların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Yenişehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, okulların kapanmasından sonra yaz aylarında başlayan bakım, onarım ve boyama çalışmalarının ardından, toz-toprak içinde kalan okullarda ekipler, okulların açılmasına rağmen yıkama çalışmalarını sürdürüyor. İki ekip halinde, tazyikli su ile yıkanan okul bahçelerindeki çöp ve moloz artıkları da temizleniyor.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, “Yenişehir Belediyesi’nin eğitime ve eğitim kurumlarına olan desteği her geçen gün artarak devam etmektedir. Yapılan bu temizlik çalışmaları öğrenci ve öğretmenlerimizin de beğenisini kazanmaktadır. Onların memnuniyeti ve mutluluğu bizler için en büyük ödüldür. Belediye olarak eğitim kurumlarına olan desteğimiz devam edecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: