Yenişehir Standına Fuarda Büyük İlgi

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin ‘Kentine Güvenen Kentler Buluşması’ sloganıyla düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Proje...

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin ‘Kentine Güvenen Kentler Buluşması’ sloganıyla düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı'nda açtığı stant büyük ilgi gördü.

İstanbul CNR EXPO fuar alanında düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı'na Yenişehir Belediyesi de katıldı. Yurt genelindeki sosyal demokrat belediyelerin hizmet ve projelerini tanıttıkları ve 61 belediyenin yer aldığı 'Kentine Güvenen Kentler Buluşması'nda Yenişehir Belediyesi de proje ve çalışmalarını kendi standında tanıttı. Kentsel gelişim, çevre, sağlık, spor, kültür-sanat, sosyal hizmetler, çocuk, gençlik ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta yapılan çalışmaların tanıtıldığı fuarda, başarılı belediyelerden seçilmiş olan 500 projenin tanıtımı yapıldı.

Reklam
Reklam

Fuarın açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenişehir Belediyesi'nin standını da ziyaret etti. Projeleriyle yoğun ilgi gören Yenişehir Belediyesi standını inceleyen Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı İbrahim Genç’ten çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Stantta AMATEM, Alzhemier’lılar Bakım Evi, Kültür Merkezi, Fuar Merkezi, Engelliler Parkı, Kadın Sığınma Evi, Gençlik Merkezi, spor salonu, anaokulları, Şifalı Bitkiler Parkı gibi projeleri tanıtan Yenişehir Belediyesi ekibi, Mersin’de ilk defa yapılacak olan Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi’ni slayt gösterisiyle tanıttı. Kurum doktoru İbrahim Özel’in yaptığı sunum izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.

Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı’nın 2 Haziran 2013 Pazar akşamı sona ereceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz