Yenişehir Tso’da Sürpriz Olmadı

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde sürpriz olmadı. Orhan Torun’un listesi grupların hepsini alarak tarihi...

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde sürpriz olmadı. Orhan Torun’un listesi grupların hepsini alarak tarihi bir farka imza attı.

7 grubun çekiştiği seçimlerde Orhan Torun’un listeleri farklı bir şekilde seçimi kazanırken, Zafer Çevik-Memiş Oral ittifakı hiçbir meslek grubunu alamayarak adeta hayal kırıklığına uğradı.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Orhan Torun, “Ekip çalışmasının eseri olan bu seçimlerde bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Odamızda yeni bir dönem başlamıştır. Yeniden aday olmayan mevcut başkanımız Halil Büyükkardeşler’e bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah odamıza layık bir şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni meclisin önümüzdeki hafta yönetim kurulunu seçeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz