Yenişehir'de Alt Yapı Çalışmaları

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, birçok mahallede alt yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarının bildirdi.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, birçok mahallede alt yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarının bildirdi.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce Dumlupınar, Menteş, Pirireis, 50.Yıl, İnönü, Güvenevler, Afetevler, Palmiye, Gazi, Hürriyet ve Limonluk mahallelerinin büyük bir kısmında çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına Hürriyet Mahallesi Namık Kemal İlköğretim Okulu civarı, Limonluk Mahallesi Tuana Sitesi önü, Eyüp Aygar Fen Lisesi önü, Batıkent Mahallesi ile Çiftlikköy Mahallesi'nde sürdürdüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Doğalgaz ve internet şirketleri ile TEDAŞ ve MESKİ'nin alt yapı çalışmaları sonucu kazılan cadde ve sokaklarda kaldırım ve asfaltlama çalışmalarına devam edildiğini ifade eden Genç, şunları kaydetti:

"Çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın tozdan etkilenmemeleri için de sulama arozözlerimizle sokaklar sürekli sulanıyor. Bölgemizde bulunan birçok mahallede alt yapı çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Şu an ekiplerimiz Hürriyet, Limonluk, Batıkent ve Çiftlikköy Mahallelerinde çalışmalarını sürdürmektedir Belediyemizin asli görevi olan yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız hava şartları elverdiği ölçüde diğer mahallelerimizde de devam edecek."

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: