Yenişehir’de ‘gençlik Merkezi’ İnşaatına Başlandı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi'nin, kendi ürettiği projelerinden biri olan ‘Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı.Yenişehir Belediyesi’nden...

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi'nin, kendi ürettiği projelerinden biri olan ‘Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı.

Yenişehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Barbaros Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde 17 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak olan ‘Gençlik Merkezi’nde, 1 adet açık 768 kişi kapasiteli tribünü olan futbol sahası, 4 adet toplam 12 sınıf ve 12 atölyeden oluşan etüt ve eğitim binası, 1 adet basketbol salonu, 2 adet tenis kortu, 1 adet sentetik buz pisti, 1 adet kapalı halı saha ve bu birimlere yardımcı mahaller bulunacak.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, “Amacımız gençlere spor yaptırarak hem amatör sporu teşvik etmek hem de gençleri kötü alışkanlıklardan korumaktır. Ayrıca burada açacağımız meslek edindirme kursları ile gençlerimizin iş sahibi olmalarına katkı sunacağız. Şu anda Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı ve inşaat çalışması devam etmektedir. Bu merkezi yaklaşık 9 ay sonra yani 2013 yılının Ağustos ayında halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: