Yenişehir'de Köy Tapuları Belediyeye Geçti

Yenişehir İlçe Tapu Müdürlüğü, Büyükşehir Yasası gereği ilçe belediyesine geçen köy kahveleri, tarlalar, lojman ve meskenlerin tapu devri işlemlerini tamamladı.

Yenişehir İlçe Tapu Müdürlüğü, Büyükşehir Yasası gereği ilçe belediyesine geçen köy kahveleri, tarlalar, lojman ve meskenlerin tapu devri işlemlerini tamamladı. Yenişehir Tapu Müdürü Faysal Kanat, devri gerçekleşen taşınmazların tapularını düzenlenen törenle Belediye Başkanı Süleyman Çelik'e teslim etti. Belediye meclis üyelerinin de katıldığı törende Çelik, Bursa ilçelerinde ilk önce Yenişehir'de tapu işlemlerinin tamamlandığını anlattı. Toplam bin 152 tapunun Yenişehir Belediyesi adına düzenlendiğini kaydeden Çelik, "Belediyemize devredilen bin 152 tapuyu inceleyeceğiz ve buraların nasıl değerlendirileceği konusunu ele alacağız. Öte yandan 152 tapu Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne, 120 tapu da BUSKİ adına çıkarıldı. Bu kadar kısa sürede devir işlemlerini gerçekleştirdikleri için tapu çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: