Yenişehir’de Siyerde Yarışıp Ödülleri Kaptılar

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde düzenlenen programda Kutlu Doğum Haftası, kurumların işbirliğiyle kutlandı. Hatuniye Kültür ve Eğitim...

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde düzenlenen programda Kutlu Doğum Haftası, kurumların işbirliğiyle kutlandı. Hatuniye Kültür ve Eğitim Vakfı, Yenişehir Müftülüğü’nün desteğiyle ‘Efendimizin (sas) Nurlu Hayatı’ adlı kitap okuma yarışması organize etti.

Yarışmaya ev hanımından öğretmene, öğrencilere, çalışanlara kadar toplumun bütün kesimleri katıldı. Dereceye girenlerin ödüllendirildiği programa katılan Müftü M. Nedim Bakır, “Yenişehir’de dolu dolu bir Kutlu Doğum Haftası geçirildi. Bugüne kadar gerçekleştirilen programlarda emeği geçen bütün kurum ve vatandaşlara teşekkür ediyorum. Son noktayı da Hatuniye Kültür ve Eğitim Vakfının düzenlemiş olduğu siyer yarışmasının ödül töreni koydu.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılan yarışmacılara Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Yarışmaya, hastanedeki tedavi sürecinde doktorundan izin alarak katılan bir öğrenciye de özel ödül verildi. 4 yüzü aşkın katılımın olduğu yarışmada, 16 yaş üstü ve 16 yaş altı olarak iki yaş grubu mücadele etti. Birinciye LCD televizyon ve tablet bilgisayar, ikinci ve üçüncülere ise çeyrek altın verildi. Program, Kur’an-ı Kerim okumada il birincisi ve Marmara Bölgesi Dördüncüsü olan Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Amedoğlu’nun Kur’an tilaveti ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: