Yeniyaylacık Köyü Tarımsal KalkınmaKooperatifi Genel Kurulu

Bütün üyeleri kadın çiftçilerden oluşan Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Bütün üyeleri kadın çiftçilerden oluşan Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gülşehir ilçesindeki genel kurula, Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vekili Okan Yılmaz, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun katıldı.

Mesut Yakuta, yaptığı konuşmada, kooperatifleşmenin bir olma, beraber olma, birlikte hareket etme anlamında çok önemli bir organizasyon olduğunu ifade ederek, kooperatifleşme olmaması halinde her çiftçinin bağımsız olarak ürettiği ürünleri değerlendirme fırsatı bulamayacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Okan Yılmaz da, kooperatif üyesi kadınlara il ve ilçe yöneticileri olarak bütün desteği sonuna kadar vermeye çalışacaklarını belirterek, gelecek dönemde kooperatif üyelerine damızlık gebe düve dağıtarak hem bölge hem de ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunmalarını sağlayacaklarını kaydetti.

Genel kurula katılan misafirlere kadın kooperatif üyelerince hazırlanan gözleme, ayran ve değişik köy ürünleri ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: