Yeniyol trafiğe açılıyor

Mardin'de altyapı çalışmaları nedeniyle 4 aydır trafiğe kapalı olan Yeniyol Caddesi 2 gün içinde trafiğe...

Mardin'de altyapı çalışmaları nedeniyle 4 aydır trafiğe kapalı olan Yeniyol Caddesi 2 gün içinde trafiğe açılıyor. Yüklenici firmanın altyapı çalışmasını tamamlamasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeniyol’u trafiğe açmak için geceli gündüzlü yoğun bir çalışma başlattı.
Altyapı çalışmalarının belediyelerin çilesi olduğunu belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Yeniyol’da çalışma yapabilmek için altyapı çalışmasını üstlenen firmanın işini bitirmesini beklemek zorunda kaldıklarını söyledi. Yüklenici firmanın da bazı nedenlerden dolayı yol çalışmasında aksaklıklar yaşandığını ifade eden Ayanoğlu, "Altyapı çalışması tamamlanır tamamlanmaz belediye olarak hemen çalışmaya başladık. Ekiplerimiz yolun bir an önce bitirilmesi için geceli gündüzlü çalıştı. Çok kısa süre içerisinde 30 bin ton üst temel malzemesi döktük. Yolun satıh kaplamasını yaptıktan sonra da asfaltlama işine başladık. İşin yüzde doksanı bitti. Asfaltlama işi bittikten sonra Yeniyol tamamen trafiğe açılacak. Bu süre içerisinde halkımızın gösterdiği anlayış ve destekten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz