Yerel Gazetelerin Yöneticileri AA 'Bölge Editör Masası"na Konuk Oldu

Kastamonu'da yayınlanan yerel gazetelerin yazı işleri müdürleri, Anadolu Ajansı( AA) Kastamonu Bölge Müdürlüğü, "Bölge Editör Masası"nın ilk konuklar oldu.

Kastamonu'da yayınlanan yerel gazetelerin yazı işleri müdürleri, Anadolu Ajansı( AA) Kastamonu Bölge Müdürlüğü, "Bölge Editör Masası"nın ilk konuklar oldu.

AA Kastamonu Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıda, Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, AA'nın 100. yıl hedefleri ile son dönemde gerçekleştirilen atılımlar ve gelişmelerle ilgili yazı işleri müdürlerine bilgi verdi.

Baştimar, AA'nın dünyanın her noktasında mutlaka bulunması gerektiğini ifade ederek, AA'nın 100.yıl vizyonu çerçevesinde 4 yıl içerisinde 11 dilde yayın yapmayı hedeflediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Baştimar, sözlerine şöyle devam etti:

"AA, Türkiye'nin sesini dünyaya duyuracak. Sınır komşumuz olan Suriye'deki bir olayı yabancı haber ajansları duyuruyordu. Daha da ötesinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası verilerini dahi yabancı bir haber ajansı servis ediyordu. Bundan sonraki süreçte bu işi AA üstlenecek, bunlar güzel gelişmeler. Ayrıca oluşturduğumuz Bölge Editör Masası'na şehrin protokolünü ,sivil toplum kuruluşlarını davet edeceğiz,sorunlarını veya başarılarını haber yaparak tüm Türkiye'deki ve dünyadaki abonelerimize duyuracağız."

Baştimar, Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürlüğü'ne gösterdikleri için de gazetecilere teşekkür etti.

Toplantıya, Açıksöz Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mustafa Balcı, Sözcü Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Güven Tuzcu, Nasrullah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış Karabacak, Doğrusöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır, Sözcü Gazetesi Haber Koordinatörü Yaşar Kuru ve Nasrullah Gazetesi Yayın Yönetmeni Erkan Yılmaz katıldı.

Muhabir: Yusuf Çelik / Sinan Özmüş

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: