Yerel Medya Muğla’da Buluşuyor

Muğla Valiliği’nin ev sahipliği yapacağı Yerel Medya Buluşması’nın 23’üncüsü Mğla’nın Marmaris ilçesinde 29-30 Kasım tarihleri...

Muğla Valiliği’nin ev sahipliği yapacağı Yerel Medya Buluşması’nın 23’üncüsü Mğla’nın Marmaris ilçesinde 29-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Manisa, Isparta ve Uşak illerinde faaliyet gösteren televizyon, radyo ve gazetelerde görev yapan yaklaşık 250-300 basın mensubunun katılması beklenen Yerel Medya Buluşması Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yanı sıra, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, Basın İlan Kurum Başkanı Mehmet Atalay, TRT Genel Müdürü Mehmet Atalay, RATEM, TVYD Başkanları da katılacak.

Reklam
Reklam

Seminerde yerel medya mensuplarına, teknolojik gelişmeleri takip etmelerini kolaylaştırmak ve bunları etkin kullanmalarını sağlamak amacıyla “Dijital Medya Eğitimi” verilecek. Akademisyenler, yaygın basın temsilcileri ve uzmanlar tarafından toplantının ilk gününde düzenlenmesi planlanan panelde, “Görsel ve İşitsel Medyada Dijital Çözümler”, “Yerel Medyanın Geleceğinde Yeni Medyanın Rolü” ve “Dijital Medyanın Yeni Patronları” konuları ele alınacak. İkinci gün ise, medya mensuplarına “Yerel Medyada Dijital Çözümler” adlı sertifika programı ile “Sosyal Medya Kanalları” ve “Ipad Yayıncılığı Uygulamaları” konularında etkin yayıncılar haline gelmelerini sağlayacak bilgi verilecek.

Toplantılarda yerel medya mensuplarının sorunlarının dinlenilmesi ve çözüm önerilerinin birlikte oluşturulması planlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz