Yerel Seçime Doğru

MANİSA (AA) - Manisa Süt Üreticileri Birlik Başkanı Ulvi Murat Tunca, AK Parti'den Salihli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Manisa Süt Üreticileri Birlik Başkanı Ulvi Murat Tunca, AK Parti'den Salihli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Salihli ilçesinde 17 yıldır veteriner hekimlik yapan Ulvi Murat Tunca, iş yerinde düzenlediği basın toplantısında 2014 yerel seçimlerinde Salihli Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den aday adayı olduğunu bildirdi. Tunca, şunları söyledi: "Aday olmam halinde, güçlü, tutarlı, kaynakların akılcı kullanımı, mali disiplin, saygın yönetim anlayışımızla teşkilat ve milletvekillerimizle Salihlimize hizmet etmenin haklı gururunu hep birlikte yaşayacağız. İnşallah 2014 tarihine kadar 25 mahalle, 70 köy ve 8 beldemizin tamamında Allah’ın izniyle ve arkadaşlarımızın çabasıyla sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Salihli’yi iktidar partisiyle buluşturacağız. Salihlimizi her alanlarda marka şehri yapmak zorundayız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz