Yerel Seçime Doğru

MANİSA (AA) - Manisa İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Kesici, MHP’den Saruhanlı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

MANİSA - Manisa İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Kesici, MHP’den Saruhanlı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Kesici, 1990 yılından bu yana çeşitli kademelerinde görev yaptığı MHP’den Saruhanlı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Geçmişte 2 dönem ilçe başkanlığı, 4 yılı aşkın süredir il genel meclisi üyeliği görevinde bulunduğunu belirten Kesici, ilçenin problemlerini iyi bildiğini ve çözüm yollarını da tespit ettiklerini dile getirdi. Kesici, projelerini ileriki günlerde açıklayacağını sözlerine ekledi. Törene MHP Manisa İl Başkanı Mehmet Ödevli, eski milletvekilleri Mustafa Enöz ve Ahmet Orhan ile partili belediye başkanları da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: