Yerel Seçime Doğru

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, seçim stratejisi usul ve çalışmaları konusunda ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, seçim stratejisi usul ve çalışmaları konusunda ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Baybatur, yerel seçimlerde fire görmek istemediğini, bir bütün halinde büyükşehir başta olmak üzere bütün belediyeleri kazanmak istediklerini söyledi. Usul ve çalışmalar konusunda ilçe başkanlarına talimat veren Baybatur, şöyle konuştu: "Aday adaylıkları süreci artık 1 Ekim ile 1 Kasım tarihleri arasına alındı. Genel merkezimiz tarihi değiştirdi. Başvurular 1 Ekim tarihinde başlayacak aday adayı olacak arkadaşlar en geç 1 Kasım'a kadar istifalarını verecekler. Artık seçim sürecine yoğun çalışma sürecine girmiş bulunuyoruz. Aday adaylarımız çalışmaları sırasında kesinlikle seviyeli çalışma yapacaklardır. Etik olmayan bir siyaset yapan varsa kesinlikle AK Parti olarak buna izin vermeyeceğiz. AK Parti kendine yakışan aday adayları ve kendine yakışan bir siyasi çizgi ile milletin karşısına çıkacak. Gerekli her türlü çalışma yapıldıktan sonra aday adayları ile ilgili bilgileri bize sunacaksınız biz de gerekli çalışmayı yapıp genel merkezimize sunacağız." Manisa’nın 17 ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığının kazanılması için teşkilatların buna hazır olduğunu kaydeden Baybatur, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu millet Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. Onun göstereceği adaylara da güveniyor. Bunun için teşkilat olarak belirleyeceğiniz adayları milletin içinden milletin sevdiği, milletine ve şehrine hizmet edecek adaylardan seçmeliyiz. Millet AK Parti ile yeniden yeni hizmetler almak istiyor. Biz de bunun için gece gündüz çalışacağız ve Manisa’nın 17 ilçesi ile büyük şehir belediye başkanlığının mazbatasını Başbakanımıza armağan edeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz