Yerel Seçime Doğru

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Bulat, AK Parti İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Bulat, AK Parti İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı. Belediye toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Bulat, aday adaylığı süreci ve projelerinin bir kısmını kamuoyu ile paylaşarak, vatandaşların görüş ve düşüncelerini dinledi. Seçimi kazandığı takdirde halkla el birliği içerisinde sorunların üstesinden geleceklerini ifade eden Bulat, "Bu iş çocuk oyuncağı değil. Bu işi yapabilmek için kurumu yönetme tecrübesi, parayı yönetme tecrübesi, personel nasıl çalıştırılır bunların yolu yöntemi vardır. Bunları göz önüne alarak belediye başkanlığı yarışına girdim" diye konuştu. Son 10 yılada yapılan Peçenek Barajı, hastane ve yol yapım çalışmalarının yeterli bulmadığını ifade eden Bulat, yatırım olmayışının nedeninin projelerle Bakanlara gidilmemesi olduğu ifade etti. Aday adaylığı sürecinde tüm projelerini açıklamayacağını belirten Bulat, şeffaf belediyecilik anlayışı, hizmet odaklı ilişkiler, kent konseyi, yaşlı ve emeklililerin kullanabileceği alanlar, çevre düzenlemesi, park ve bahçe, tarım ve hayvancılık çalıştayı, kentsel dönüşüm ve ağaçlandırma gibi çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz