Yerel Seçime Doğru

DENİZLİ (AA)  - Emekli Vali Yardımcısı Nadi Kılınçarslan, CHP'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Emekli Vali Yardımcısı Nadi Kılınçarslan, CHP'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Son olarak Uşak'ta vali yardımcılığı yapan Kılınçarslan, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde seçildiği takdirde Denizli halkı için hazırladığı projeleri hemen uygulamaya koyacağını söyledi. Seçimlerde başarılı olmak için vatandaşlar ile yüz yüze görüşmeler yaptığını ifade eden Arslan, "Hazırladığım 100 büyük projede spor, eğitim, kültür, turizm ve bir çok alanda yenilikler getireceğiz. Sosyal riski azaltmayı hedefliyoruz. İşsizlik ve yoksulluk gibi sorunların hazırlanan planlar sayesinde ortadan kaldırmaya çalışacağım. Geçmiş yıllarda aldığım görevlerde devlet katkısı olmadan yaptığım hizmetler ile katılımcı demokrasiyi ekonomik anlamda gerçekleştirmiştim" dedi. Kılınçarslan, ranta ve siyasi görüşlere göre değil, insanın sağlık ve huzuruna göre çevreye duyarlı işler gerçekleştirebilmek için aday olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: