Yerel Seçime Doğru

AK Parti'den Tokat belediye başkanı aday adayı eski milletvekili Hüseyin Gülsün, "Alternatif yolla trafik sorununu, otopark projesiyle otopark sorununu çözeceğim" dedi.

AK Parti'den Tokat belediye başkanı aday adayı eski milletvekili Hüseyin Gülsün, "Alternatif yolla trafik sorununu, otopark projesiyle otopark sorununu çözeceğim" dedi. Gülsün, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'den Tokat belediye başkanılığı için aday adaylığını açıklayan 13 kişi arasında yer aldığını söyledi. Tokat'ın yönetimine talip olduğunu aktaran Gülsün, kentin profesyonel bir kadroya ihtiyacı olduğunu belirtti. Şimdiye kadar yönetime gelen belediye başkanlarının bazı hizmetleri yaptığını ama bunların yeterli olmadığını savunan Gülsün, şunları kaydetti: "Yeterli olsaydı Tokat, Sivas, Amasya ve Samsun gibi olurdu. Aday adayı olmamın asıl sebebi hizmet etmek, hizmet için buraya geldim. 2011 yılına kadar AK Parti milletvekilliği yaptım, bazı hizmetleri yaptım ama bazı hizmetleri de yapamadım. Tokat'taki meseleleri beş yasındaki çocuktan 70 yasındaki adama kadar herkes biliyor. Önce bu meselelerin çözülmesi lazım. Alternatif yolla trafik sorununu, otopark projesiyle otopark sorununu çözeceğim." Gülsün, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz