Yerel Seçime Doğru

 AK Parti'den Arapgir Belediye Başkanlığı için tek aday adayı olan mevcut Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, açıklama yaptı.

AK Parti'den Arapgir Belediye Başkanlığı için tek aday adayı olan mevcut Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, açıklama yaptı. AK Parti İlçe Başkanlığında konuşan Cömertoğlu, geçen yerel seçimde yüzde 60'ın üzerinde bir oyla Belediye Başkanı seçildiğini belirterek, 5 yılda az kaynakla en verimli işi ortaya koymaya gayret ettiğini söyledi. Cömertoğlu, AK Parti'nin insanlara hizmet aşkıyla her alanda önemli çalışmalar yaptığına değinerek, kendilerinin de bunun bir parçası olduğunu kaydetti. AK Parti'den Arapgir Belediye Başkanlığı için tek aday adayı olmasına dikkat çeken Cömertoğlu, "Bunu çok büyük bir sorumluluk olarak görüyorum" dedi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tümer de kapılarının herkese açık olduğunu ancak Cömertoğlu'ndan başka aday adayı başvurusunun gelmediğini söyledi. Tümer, ilçenin 21 mahallesi olduğunu ifade ederek, "Yeni düzenlemeyle ilçemizin mahallelerine 42 köy de eklendi. İnşallah, Allah'ın yardımıyla, yeni seçilecek meclis üyelerimizin gayreti ve halkımızın desteğiyle güzel çalışmalar yapılacaktır" ifadelerini kullandı. Toplantıda AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Makbule Ulucan, İl Genel Meclisi üyeleri, bazı Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: