Yerel Seçime Doğru

SİVAS (AA) - Altınyayla ilçesinde yaşayan fiziksel engelli Raziye Demirkaynak (41), Rıfat Öçten Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Altınyayla ilçesinde yaşayan fiziksel engelli Raziye Demirkaynak (41), Rıfat Öçten Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Demirkaynak, AA muhabiri yaptığı açıklamada, evli ve 3 çocuk annesi olduğunu söyledi. Eşinin doğuştan zihinsel engelli olduğunu ve çalışamadığını aktaran Demirkaynak, "Eşime ve çocuklarıma bakmak için evlere temizliğe gidiyorum, başka ailelerin çocuklarına bakarak ailemin geçimini sağlıyorum" dedi. Demirkaynak, kadınların daha fazla siyasette yer alması gerektiğine inandığını belirterek, muhtar olması durumunda, engellilere ve kadınlara yönelik sosyal faaliyetler gerçekleştireceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz