Yerel Seçime Doğru

SİVAS (AA) - Sivas'ta, AK Parti'den belediye başkanı olmak için aday adaylığı başvurusu yapan 98 kişi için temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Sivas'ta, AK Parti'den belediye başkanı olmak için aday adaylığı başvurusu yapan 98 kişi için temayül yoklaması gerçekleştirildi. Sivas Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında, Sivas merkezde 8, ilçelerde 90 olmak üzere 98 aday adayı için bin 428 delege oy kullandı. Yoklamaya, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Bağlı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mücahit Yılmaz da katıldı. Temayül sonuçları değerlendirilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: