Yerel Seçime Doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas teşkilatı tarafından belde belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yapıldı. 

SİVAS - AK Parti Sivas teşkilatı tarafından belde belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yapıldı. AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler öncesi 7 belde için temayül yoklaması yapıldı. Kongre Lisesi Spor Salonu'nda, AK Parti Hatay Milletvekili ve Sivas Koordinatörü Orhan Karasayar gözetiminde Yıldız, Sızır, Deliilyas, Çepni, Cemel, Gürçayır ve Güneykaya beldeleri için yapılan temayül yoklamasında 350 kişi oy kullandı. Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde teşkilat mensuplarının görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Karasayar, "Bizim aday belirlemede tek sistemimiz temayül değil. Kamuoyu anketleri, kamuoyu yoklamaları yaparak, sivil toplum örgütlerinin görüşlerini alarak, hem teşkilatların hem de halkımızın en fazla tercih ettiği ismi tespit ederek o doğrultuda adaylarımızı belirliyoruz" ifadesini kullandı. AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ise belde belediye başkan adaylarını temayül yoklamasıyla belirlediklerini dile getirerek, çıkacak sonuçlara göre gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını belirtti. Şahin, "Adaylarımızı belirledikten sonra seçime hazır bir şekilde gireceğiz" açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: