Yerel Seçime Doğru

 AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, yerel seçimlerin Van için tarihi bir fırsat olduğunu belirtti. 

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, yerel seçimlerin Van için tarihi bir fırsat olduğunu belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti ile kentteki bazı sivil toplum kuruluşları, gazeteler ve esnafı ziyaret eden Gülaçar, barış sürecinin getirdiği olumlu havanın seçim atmosferine de sirayet etmesini diledi. Halkın iradesine saygı duyulması konusunda ısrarcı olduklarını söyleyen Gülaçar, "Halkın kararının en önemli tecelligah merci olduğunu biliyoruz. Bu durumun korunması noktasında kararlıyız. Kimse bizden geri adım atmamızı beklemesin. Biz bu işe memleket meselesi olarak bakıyoruz, 1 milyon 50 bin insanın menfaatinin söz konusu olduğunun bilincindeyiz. Temennimiz, rakiplerimizle güzel ve huzurlu bir ortamda insanların birbirinden emin olduğu bir zeminde seçimin yapılmasıdır" dedi. Belediyecilik noktasında 1 milyon insanın hizmetkarlığını yapacaklarını, en ufak bir ayrımcılığın söz konusu olmayacağını anlatan Gülaçar, şehrin geleceği adına 20-25 yıllık bir hesap yaptıklarını ve Van'ın gelecek dönemde taçlandırılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini bildirdi. Gülaçar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükumetleri döneminde yapılan hizmetlerin inkar edilemeyeceğini kaydederek, şöyle konuştu: "Başbakan'ımızın başlattığı bu süreçle savaş ortamı bitmiştir. Artık bölgemiz kan ve gözyaşıyla değil, güzellikleriyle ön plana çıkmalıdır. Bu saatten sonra Van'ı bir mega kente dönüştürmemiz için hiçbir bahanemiz kalmamıştır. Bu hedefimizi gerçekleştirmemiz için elimizden geleni yapacağız. Seçimleri kazanmamızın ardından ilk hedefimiz, güzel şehrimizi ilk 15 büyükşehir içerisine taşımaktır. Bunu nasıl başaracağımızı, plan ve projelerimizle halkımıza anlatacağız. Ülkenin en başarılı belediyeleri şüphesiz AK belediyelerdir. Bu belediyeler elbette ki bizim için avantajdır. Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın tecrübelerinden yararlanacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: