Yerel Seçime Doğru

GAZİANTEP (AA) -  Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ile AK Parti Karkamış İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Özaslan, Saadet Partisine katıldı.

Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ile AK Parti Karkamış İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Özaslan, Saadet Partisine katıldı. AK Parti'den bir süre önce istifa eden Belediye Başkanı Yılmaz, Saadet Partisi Nurdağı Belediye Başkan adayı; yine partisinden istifa eden Karkamış İl Genel Meclis üyesi Özaslan da Saadet Partisi Karkamış Belediye Başkan adayı oldu. Saadet Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bozgeyik, katılımlar nedeniyle bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Gaziantep'in sorunları ve çözümleri için teknik heyetten oluşan mühendislerle birlikte çalıştıklarını söyledi. Gaziantep'in otopark problemi olduğunu belirten Bozgeyik, seçimi kazanmaları halinde az alana daha fazla araç yerleştirilmesini öngören "Akılı otopark" projesini hayata geçireceklerini anlattı. Bozgeyik, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadı yerine altı otopark olan Sultanahmet Meydanı gibi bir meydan yapacaklarını hatırlatı. Gaziantep'te 4 yıl içinde 490 köye sosyal tesis kuracaklarını ifade eden Bozgeyik, kentin değişik bölgelerine acil olarak 4 tane hastane kuracaklarını kaydetti. İl Başkanı Mehmet Karalar ise Gaziantep'in çözülmesi gereken çok büyük sorunları olduğunu belirterek, hazırladıkları "mega projelerle" çalışmaya başlayacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından bir süre önce AK Parti'den istifa eden Nurdağı Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Nurdağı Belediye Başkanı adayı Yılmaz ile AK Parti'den istifa eden Karkamış İl Genel Meclis üyesi ve Saadet Partisi Karkamış Belediye Başkan adayı Özaslan'a katılımcılar tarafından Saadet Partisi rozeti takıldı. Törene ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: