Yerel Seçime Doğru

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, seçim çalışması kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, seçim çalışması kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Özgan ve İlçe Başkanı Yusuf Bilgili Güneri köyüne gelişlerinde, vatandaşlarca kurban kesilerek ve havai fişek gösterisi ile karşılandı. Köylünün sorunlarını dinleyen Özgan, Güneri'nin 30 Mart sonrası merkez mahallelerle aynı statüye kavuşacağını hatırlatarak, köyün altyapı sorununu 1 yıl içinde çözme kavuşacağını, tüm yollarının parke ve çelik asfaltla kaplanacağını, çocuk ve spor parkı yapaklarını söyledi. Belediye Başkanlığı yaptığı dönem içinde ilçede gerçekleştirdiği hizmetleri de anlatan Özgan, şunları kaydetti: "Kozan, geçmişte olumsuz haberler anılmaktaydı. Şimdilerde, tarihi ve kültürüyle ünlü köşe yazarları tarafından kaleme alınan, bir çok alanda uğradığı gelişim ve değişim ile görsel medyanın rağbet ettiği bir kent haline geldi. Kozan'ın en büyük sorunu olan işsizliği çözmek için 2004 yılında dönemin Başbakan Yardımcısından Kozan Organize Sanayi Bölgemizin yatırım planına alınması için istekte bulunduk. Organize sanayi yatırım planına alındı ve bölgede tesisler ardı ardına açılmaya başladı. Bölgede tesis kurmak isteyen yatırımcılarımızı teşvik ederek yardımcı olmayı sürdürüyoruz. ilçe merkezinin alt yapısı da yüzde 99 oranında tamamlandı."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: